Sager Hűségprogram

2018. január 1-től a Sager Hűségprogram keretében új készítményünket, a

ReviLut 12 étrend kiegészítő kapszulát

ajánljuk Önnek. Vegyen részt Ön is a Sager Hűségprogramban!

 

Küldjön be címünkre négy darab ReviLut 12 vonalkódot és mi egy doboz készítményt – várhatóan egy hónapon belül – elküldünk Önnek térítésmentesen. A vonalkódok gyűjtését a patikában megvásárolt ReviLut 12 dobozában található gyűjtőszelvényen teheti meg.

sager-husegprogram

 

 

Cikkek

Hogyan őrizzük meg szemünk fiatalságát?

Hogyan őrizzük meg szemünk fiatalságát?

A szem öregedési folyamatait késleltetheti a helyes táplálkozás, az UV-B sugárzás elleni fokozott védelem, a látást rontó testi betegségek kezelése és a helyes TV-nézési mód egyaránt. A rendszeres szemészeti ellenőrzés hozzájárul a szembetegségek korai felismeréséhez és hatékonyabb kezeléséhez.

Tovább...

Ideális munkahely – a szememnek!

Ideális munkahely – a szememnek!

A szem számára ideális munkahelyen tiszta, páradús a levegő, és lehetőség szerint nagyrészt természetes világítást alkalmaznak. Fontos, hogy ha mégis szükséges a mesterséges fény, annak kialakítása szakszerű legyen, illetve fokozott figyelmet fordítsanak a számítógép-monitor megfelelő elhelyezésére. Sokat segít a rendszeres szemtorna.

Tovább...

Szemtorna – miért jó? Hogyan végezzük?

Szemtorna – miért jó? Hogyan végezzük?

A szemtorna hatásosságát kevés tudományos kísérlet vizsgálta, azonban annyi bizonyos, hogy hatékony szemfáradtság és szemszárazság ellen, valamint a konvergencia-hiány miatti kettős látás gyógyításában.

Tovább...