Sager Hűségprogram - ReviLut 12

Vegyen részt Ön is a Sager Hűségprogramban és éljen a lehetőséggel, amely 1 doboz ReviLut 12 kapszula költségének megtakarítását jelenti Önnek!

sager-husegprogram

 Aranyfokozat

Ha 3 alkalommal beküld címünkre egyenként 4 db ReviLut 12 vonalkódot tartalmazó gyűjtőszelvényt (melyek után egy-egy, összesen 3 db ReviLut 12 készítményt kap postai úton), akkor automatikusan a Sager Hűségprogram Aranyfokozatú résztvevőjévé válik és a harmadik szelvény beküldését követően 1 db extra doboz ReviLut 12 készítményt küldünk Önnek postai úton.

Gyémántfokozat
Ha az Aranyfokozat elérése után újabb 3 alkalommal beküld címünkre (egyenként 4 db ReviLut 12 vonalkódot tartalmazó) gyűjtőszelvényt (melyek után egy-egy, összesen 3 db ReviLut 12 készítményt kap postai úton), akkor a Sager Hűségprogram Gyémántfokozatú részvevőjévé válik és 1 db extra doboz ReviLut 12 készítményt, illetve egy meglepetés ajándékot* küldünk Önnek postai úton.

 

Gyémántfokozat megtartása
Ha a Gyémánt fokozat elérése után 18 hónapon belül Ön újabb 3 alkalommal küld be (egyenként 4 db ReviLut 12 vonalkódot tartalmazó) gyűjtőszelvényt (melyek után egy-egy, összesen 3 db ReviLut 12 készítményt kap postai úton), akkor Ön megtartja Gyémántfokozatát és ismételten küldünk Önnek egy extra doboz ReviLut 12 készítményt, illetve egy meglepetés ajándékot*postai úton. 


* A jelenleg aktuális ajándékról itt tájékozódhat!

 

Tájékozódjon bővebben a Sager Hűségprogramról a Részvételi Szabályzatból!

 

 A vonalkódok gyűjtését a patikában megvásárolt ReviLut 12 dobozában található gyűjtőszelvényen teheti meg.

Cikkek

Hogyan őrizzük meg szemünk fiatalságát?

Hogyan őrizzük meg szemünk fiatalságát?

A szem öregedési folyamatait késleltetheti a helyes táplálkozás, az UV-B sugárzás elleni fokozott védelem, a látást rontó testi betegségek kezelése és a helyes TV-nézési mód egyaránt. A rendszeres szemészeti ellenőrzés hozzájárul a szembetegségek korai felismeréséhez és hatékonyabb kezeléséhez.

Tovább...

Ideális munkahely – a szememnek!

Ideális munkahely – a szememnek!

A szem számára ideális munkahelyen tiszta, páradús a levegő, és lehetőség szerint nagyrészt természetes világítást alkalmaznak. Fontos, hogy ha mégis szükséges a mesterséges fény, annak kialakítása szakszerű legyen, illetve fokozott figyelmet fordítsanak a számítógép-monitor megfelelő elhelyezésére. Sokat segít a rendszeres szemtorna.

Tovább...

Szemtorna – miért jó? Hogyan végezzük?

Szemtorna – miért jó? Hogyan végezzük?

A szemtorna hatásosságát kevés tudományos kísérlet vizsgálta, azonban annyi bizonyos, hogy hatékony szemfáradtság és szemszárazság ellen, valamint a konvergencia-hiány miatti kettős látás gyógyításában.

Tovább...